Informació sobre com arribar i on allotjar-se a Lleida

El congrés Rural Smart Grids, Aigua i Energia, tindrà lloc el 7 i 8 de novembre al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera- Campus de Cappont de la Universitat de Lleida. Tot i que s’ha ampliat el període per a inscriure’s amb descomptes, aquest finalitza el 7 d’octubre. En els darrers mesos el Congrés ha rebut el suport de Global Lleida, Aigües del Segarra-Garrigues, Universitat de Lleida, el Gremi d’Instal·ladors, Seguretat Quim Roca i Webdom, entre altres. En aquest context es fa més imprescindible que mai la informació sobre la ubicació del Congrés i sobretot com arribar-hi i on allotjar-se que s’ha publicat en post de la nostra web. L’Estació de Ferrocarril está a 20 minuts del Campus on es realitzarà el Congrés, i l’Estació d’Autobusos a 5 minuts. Es pot consultar les webs de Renfe i Alsa, respectivament, per obtenir informació sobre preus i horaris o per reservar bitllets. Al voltant del Campus hi ha espais habilitats per a l’aparcament de vehicles, si es ve en transport privat. A la web de la Paeria es poden consultar els telèfons del taxi, així com a la web d’Autobusos de Lleida es poden veure la freqüència i rutes dels autobusos interurbans. Finalment, per la recerca d’allotjament a la ciutat, el portal de Turisme de Lleida pot ser de gran utilitat.
This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.

Deja un comentario