Explica’ns la teva experiència: el cas d’AWS Truepower

Des de AWS Truepower – Meteosim SL coordinen el projecte FP7 “WEAM4i – Water and Energy Advanced Management for Irrigation” que va començar al novembre de 2013.
S’adjunta el tríptic del projecte, i també es pot consultar el seu web: http://weam4i.eu/

Des del Congrés Rural Smart Grids estem recollint experiències vinculades amb la generació d’energia distribuïda a partir de fonts renovables com a model de negoci al món rural, amb el desplegament de les telecomunicacions a l’entorn rural com a oportunitat de negoci, o projectes vinculats a aquests dos àmbits i que destaquin per la innovació tecnològica i social, de desenvolupament local o equilibri territorial.

Les experiències recollides seran difoses per les xarxes socials i mitjans de comunicació propis dels organitzadors, es faran arribar a tots els participants del congrés i estaran disponibles de manera permanent a la pàgina web del congrés.

Més informació.

Explica’ns la teva experiència al 3r Rural Smart Grids: Smart Rural & City: Un concepte, dues realitats

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.

Deja un comentario