Explica’ns la teva experiència al 3r Rural Smart Grids: Smart Rural & City: Un concepte, dues realitats

La creació de xarxes elèctriques intel·ligents al món rural és una necessitat social per a millorar l’eficiència de la gestió dels recursos, per a generar energia de forma distribuïda amb fonts renovables i per a desenvolupar socioeconòmicament el territori. Per a impulsar-les el proper 19 de novembre se celebra el Congrés Rural Smart Grids, “Smart rural & city: un concepte, dues realitats” a Barcelona, dins l’Smart City Expo.

Què cal fer per a participar?

Tipus d’experiència: Ha de ser una experiència vinculada amb la generació d’energia distribuïda a partir de fonts renovables com a model de negoci al món rural, amb el desplegament de les telecomunicacions a l’entorn rural com a oportunitat de negoci, o projectes vinculats a aquests dos àmbits i que destaquin per la innovació tecnològica i social, de desenvolupament local o equilibri territorial.

Com ens la fas arribar: Explica-la al nostre esdeveniment de Facebook , al nostre grup de Linkedin o bé ens la pots enviar per correu electrònic a vicent@ruralsmartgrids.cat

Formats: Només et demanem el títol, un enllaç a un espai web on estigui explicada l’experiència, un breu text explicatiu (100-200 caràcters aprox.), i en la mesura que puguis una fotografia descriptiva.

Difusió d’experiències, pòsters i ponències: Les experiències recollides seran difoses per les xarxes socials i mitjans de comunicació propis dels organitzadors, es faran arribar a tots els participants del congrés i estaran disponibles de manera permanent a la pàgina web del congrés.

Contacte per dubtes: vicent@ruralsmartgrids.cat

Esperem la teva experiència!! La teva participació és clau.

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.

One Response to Explica’ns la teva experiència al 3r Rural Smart Grids: Smart Rural & City: Un concepte, dues realitats

  1. Pingback: Explica’ns la teva experiència: el cas d’AWS Truepower | 3r Congrés Rural Smart Grids.

Deja un comentario