El 2n Rural Smart Grids disponible a Youtube

Si la setmana passada ja estaven disponibles les ponènciespòsters dels més de trenta ponents i experiències del 2on Congrés Rural Smart Grids, en aquesta els que no van poder assistir a la cita imprescindible de l’energia al món rural el poden veure ara online al Canal de Youtube del Congrés Rural Smart Grids. En aquesta edició, amb el lema “Aigua i energia”, es va abordar el paper dels recursos hídrics com element estratègic per al desenvolupament de la nostra societat i com a eina de gestió energètica. El Congrés es va estructurar en tres blocs que van abraçar àmbits temàtics diferenciats: l’aigua com a vector energètic, les TIC com a eines per a gestionar i estalviar recursos hídrics i l’aigua com a vertebrador social i territorial. El programa d’aquesta segona edició va estar ple d’experiències que van permetre els assistents trobar idees de negoci, possibles col·laboracions i sinèrgies professionals.

Programa 2on Congrés Rural Smart Grids “Aigua i energia”

Pòsters presentats durant el 2n Congrés Rural Smart Grids a Lleida

Ponències del 2n Congrés Rural Smart Grids

Canal de Youtube del Congrés Rural Smart Grids.

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.

Deja un comentario