Disponibles les ponències i pósters del 2n Rural Smart Grids

Ja estan disponibles les ponències i pòsters dels més de trenta ponents i experiències que van participar al 2on Congrés Rural Smart Grids dels passats 7 i 8 de novembre de 2013 a Lleida. En aquesta edició, amb el lema “Aigua i energia”, es va abordar el paper dels recursos hídrics com element estratègic per al desenvolupament de la nostra societat i com a eina de gestió energètica. El Congrés es va estructurar en tres blocs que van abraçar àmbits temàtics diferenciats: l’aigua com a vector energètic, les TIC com a eines per a gestionar i estalviar recursos hídrics i l’aigua com a vertebrador social i territorial. El programa d’aquesta segona edició va estar ple d’experiències que van permetre els assistents trobar idees de negoci, possibles col·laboracions i sinèrgies professionals.

Programa 2on Congrés Rural Smart Grids “Aigua i energia”

Pòsters presentats durant el 2n Congrés Rural Smart Grids a Lleida

Ponències del 2n Congrés Rural Smart Grids

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.

Deja un comentario